Uploaded image for project: 'FreePBX'
  1. FreePBX
  2. FREEPBX-13573

First DNS 127.0.0.1 setting disappears after reboot or after ~2 days uptime.

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 13
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • ToDo:
    • Asterisk Version:
      13
    • Distro Version:
      10.13.66-16
    • Distro:
      FreePBX Distro
    • Target Release:
      14
    • Module Fix Version:
      14.0.13.2

      Description

      I set DNS under SysAdminPro to have 127.0.0.1 (localhost) as first entry; followed by 3 more settings, including google (8.8.8.8, 8.8.4.4).
      After about 2 days, that first entry is gone, and only that entry (127.0.0.1).
      Also, after a reboot (to clear other unresolved issues with Phone Apps and UCP daemon), that localhost DNS entry is gone.
      Obviously, PBX operation is screwed without this entry, so I am constantly having to monitor, and fix, this entry.
      Am i missing something here?

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                • Assignee:
                  xrobau Rob Thomas
                  Reporter:
                  martinfb martinfb
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  4 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved: