Details

    • Type: Bugs Bugs
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Resolution: Invalid
    • Affects Version/s: 2.10
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Call Recording
    • Labels:
      None
    • Backend Engine:
      All
    • Confirmation:
      Unreviewed

      Description

      When I have an extension set to record-all that seems to work. When I have an extension set to record-all and I press *1 during a call it beeps and starts another recording so that seems to work. When I have an extension set to on-demand and press *1 during a call it does not work.

      My config is as follows:
      Asterisk 1.8.8.0
      FreePBX 2.9 latest updates.

      Asterisk Dial Command options set to: trwW
      Asteriks Outbound Dial command options set to: wW

      /etc/asterisk/features_general_custom.conf has:

      featuredigittimeout=3000
      courtesytone=beep

      Tried all sorts of combinations including starting out with none of the above settings

        Activity

        Hide
        Mustard Man (Inactive) added a comment -

        Never mind. Seems to work now but I don't know why it didn't before.

        Show
        Mustard Man (Inactive) added a comment - Never mind. Seems to work now but I don't know why it didn't before.

          People

          • Assignee:
            Philippe Lindheimer
            Reporter:
            Mustard Man (Inactive)
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development